Standen van de Bakboord Bokaal

Het heeft even geduurd, maar de standen van de Bakboord! Menig ploegje heeft hard gevochten om heelhuids over de finish te komen. Al was het voor sommige ploegen een beetje onduidelijk waar precies ook alweer die finish was… Ook het NOOC-bestuur heeft mee gefietst en hard aangemoedigd. Dat er dit jaar harder gevaren is dan vorig jaar ligt dan waarschijnlijk ook aan onze aanmoedigingen, hihi. Wij feliciteren de volgende ploegen met het behalen van hun eerste plek op de PEiL binnen de Bakboord Bokaal:

 

Damesch 3 van A.R.S.R. Skadi

De Zinkende Zeesterren van E.S.R. Thêta

Aquavit van A.G.S.R. Gyas

Op Dreef van A.G.S.R. Gyas

 

Heren 2 van D.S.R.V. Laga

De Prominente Absenten van E.S.R. Thêta

Heren 14 van D.S.R.V. Laga

 

Damesch 3 van Skadi behoudt daarmee hun eerste plek in de Bakboord bokaal! Bij de heren staat Heren 2 van Laga ook nog steeds op de eerste plek.

Wij feliciteren ook de winnaars van de Klassementsvelden op de PEiL:

De dames van R.S.V.U. Okeanos

Njord 1 van K.S.R.V. Njord

De standen van het Klassement laat nog even op zich wachten. Hierover volgt spoedig een bericht.

Aankomend weekend vindt de Rottebokaal plaats! Beide bokalen en het Klassement zullen op deze wedstrijd starten! Deze wedstrijd bestaat uit een 1k voorwedstrijd met doorstart en een finale van 2k uit vaste start. Vanavond komt de loting online. Deze kun je makkelijk vinden op de website van time-team (https://time-team.nl/nl/info) of via de website van de Rottebokaal zelf (http://skadirottebokaal.nl/)

Wij hebben er in elk geval weer veel zin in!

De standen van de Bakboord bokaal:

Dames Heren